21 d’agost del 2012

London . Dia 1

Vam sortir de Bcn el dilluns 13 d'agost. Vam anar en taxi fins l'aeroport, perquè per pagar parkings, i gastar benzina, vam pensar que ens sortiria pel mateix preu. Ens va deixar a la terminal d'EasyJet. 25€.  Bé, perquè els va pagar la sogra... :)  
Cap problema amb l'equipatge, els liquids, etc. L'avió va sortir puntual. A les 08'00h. La Jana va tenir un semi-atac de pànic, quan es va veure tancada allà dins l'avió, per por de marejar-se, i casi ens monta el pollo només començar. Però per sort, ho vam saber reconduir i es va calmar... Buff!  Vol sense ensurts.
Vam arribar a Gatwick, i allà ja vam flipar amb el Shuttle entre terminals...! Un super "metro" automàtic! Com a Bcn, no?? jajaja! Vam comprar el bitllet del Gatwick-Express que ens va portar puntualment a Victoria Station. Allà ja vam comprar la Travel Card de 7 dies, que ens faria falta per poder utilitzar el transport públic. Crec que van ser els 29pounds més ben amortitzats de tot el viatge!  
Vam anar cap a l'Hotel, NH Harrington Hall, al costat de l'estació de <M> Gloucester Road. I quan arribem,  a qui ens trobem allà?? A part de la delegació d'Espanya dels JJOO,...! Resulta que l'Hotel era "La casa d'España" mentre van durar els JJOO.  Total, que allà "todo quisqui" parlava en castellà...!! 
El primer que vam visitar va ser el Green Park i el Buckingham Palace.  Vam dinar al Pizza Express de Victoria St., prop de la parada de <M> St.James. Perfecte per anar amb nens. Després, visita a l'abadia de Westminster, el Big Ben, i a St.James Park.  I primer contacte amb els esquirols de UK. Moníssims! Llàstima q no deixin de ser rates i puguin transmetre la ràbia... 





Per fi podem entrar a l'habitació (fins les 16h no podíem). Genial. Enorme! i plena de detalls! A  estacar, un escalfador d'aigua i tès de cortesia que ens deixaven cada dia, un secador de 1200w de potència! i una planxa???  Una de les tres coses no la vam fer servir... És evident que va ser la planxa, no? jajaja! No planxo a casa, com per posar-me a planxar de vacances!


Al vespre ens vam apropar a la zona de Piccadilly i Leicester Square. Visitem la divertidíssima botiga de M&M World i sopem a l'Ed'sDiner, un típic bar americà, com el de Grease. A la Jana li va encantar.  Primer contacte amb les Burger's i les patates fregides de UK...!
Menuda setmana de dieta ens espera... !




1 comentari:

  1. Ei Anna! Molt ben explicat el viatge, així ens estalviem els 3 mesos de recerca que has fet jejeje!

    ResponElimina